Amarantový Klasik chléb 250 g

Kód: 16-17305
Regionální produkt
Neohodnoceno
62 Kč 62 Kč / 1 ks
Skladem
Položka byla vyprodána…

Amarant neboli laskavec patří mezi nepravé obiloviny.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pro svou vysokou výživovou hodnotu je nazýván plodinou třetího tisíciletí. Je bohatší na bílkoviny, vlákninu, minerály a vitamíny.

Díky jeho specifické chuti a zdraví prospěšným účinkům je stále oblíbenější.

Vyrobeno z vlastního přírodního kvásku, bez konzervantů.

 

Složení: pitná voda, bezlepkový (deproteinovaný) pšeničný škrob, rýžová mouka, amarantová mouka (5,7 %), bramborový škrob, slunečnicový olej, jedlá sůl, stabilizátory (xanthan, guma tara, hydroxypropylmethylcelulóza), koření, cukr, barvivo karamel.

Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota 963 kJ (229 kcal), tuky: 3,5 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,46 g, sacharidy: 45,3 g, z toho cukry 0,92 g, bílkoviny 2 g, sůl 1,5 g.

 


Regionální dodavatel - Bezlepková pekárna Liška

Naše pekárna peče 100% přírodní kváskový bezlepkový chléb z kvasu, který jsme si sami vypěstovali.
 
Díky svému živému kváskovému základu je chléb i po několika dnech ve výborném stavu. Strukturou i chutí se velmi blíží běžnému chlebu, který však obsahuje lepek.
 
Nepoužíváme droždí (týká se následujících výrobků: chléb Kmínový, chléb Pohankový, chléb Bílý, chléb sladký - Mazanec (400 g a 250 g), chléb Amarantový Klasik, chléb Amarantový s cibulkou, chléb Vital, chléb Ovesný, bandur Vital, bandur Rustikal, bandur Ovesný) a také žádné konzervanty (jedinou výjimkou je výrobek Trvanlivé dalamánky Šumava, kde z důvodu dvouměsíční trvanlivosti používáme kyselinu sorbovou a její soli. Běžně se používá v potravinářském průmyslu ke konzervaci vina, marmelád a trvanlivého pečiva).
 
U každého výrobku uvádíme složení na etiketě.

Doplňkové parametry

Kategorie: Regionální dodavatelé
Hmotnost: 0.25 kg
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz